LED EURO MEDIA Logo Meni

Za odličnu reklamu

Dizajnerske smjernice

Kod izrade idejnog rješenja za reklamu preporučuju se inetnzivne boje, sa izraženim tonskim kontrastom između elemenata, da bi reklama bila čitka i vidljivija. Ne preporučuje se korištenje bijele boje za pozadinu, jer u noćnim uslovima smanjuju vidljivost reklamne poruke, zbog toga što bijela boja može da zasljepljuje posmatrače. Na digitalnim displejima preporučuju se krupna boldovani fontovi, jer su lakše za čitanje sa veće udaljenosti.

Dobar raspored elemenata i njihova pozicija, obezbjediće jasnu i pamtljivu poruku same reklame. Ne preporučuje se puno elemenata i teksta! Sadržaj reklamne poruke, treba da bude, sažet, jednostavan, čitak i tačan.

Preuzmite PDF dokument koji sadrži snovne principe dizajna za LED displeje.

Preuzmite

Formati priprema za video i statičnu grafiku

Sve što zamislite možete i da prikažete na LED ekranu. Ograničenja u količini informacije koja nose statični bilbordi, svetleće reklame, plakati i sl. više ne postoje.

  • Format: .mov/.mp4/.avi
  • Rezolucija: HD (1280 x 720) ili full HD (1920 x 1080)
  • Tip reklame: fotografija, video i animacija
  • Trajanje reklamne poruke: 8 sekundi

Animirane ili video reklame lakše privlače pažnju pa tako više ljudi vidi Vašu reklamu.

tehnologija

P4 i P8 ekrani, predstavlja još jedan revulucionarni razvoj u LED industriji. Prikazuje visoko kvalitetnu sluku i video spotove na LED ekranima. Ima mnogo širi ugao gledanja u odnosu na tradicionalne ekrane, te donosi ljudima najbolju video sliku u svakom momentu, bilo da je noć ili dan. Vidljivost reklamnog sadržaja je zagarantovana.

Led ekrani prvenstveno služi kao multimedijalna reklama, na kojoj možete mijenjati sadržaj reklame u željenom vremenskom intervalu. Mogućnost prikazivanja teksta, promotivnih poruka, fotografija i video. Izmjena sadržaja brža nego ikada.

Tehnologija LED ekrana omogućava prikaz statičnih i animiranih grafičkih rješenja. Reklamne poruke na ekranu su visoke rezolucje, prirodno privlače više pažnje. Prikazuje indentične boje (full color), samim tim obezbjeđuje poštovanje logotipnih trendova i nevjerovatnu dinamiku prikaza same poruke.